Welkom bij Praktijk voor Hypnotherapie

Mijn naam is Marjon van Bokhoven. Ik ben als gekwalificeerd Hypnotherapeut, NLP Practioner, Migraine Practitioner en Personal Coach werkzaam in mijn praktijk in Waalre.

Ik heb mijn opleiding tot Hypnotherapeut en NLP Practitioner in 1998 afgerond aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid Nederland. Mijn opleiding tot Personal Coach heb ik in 2007 afgerond aan de Academie voor Counselling en Coaching.

Ik ben geregistreerd lid van de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten) en de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). De NBVH is een erkende beroepsvereniging waardoor het mogelijk is voor cliënten om de therapie geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen van de zorgverzekering.

De vergoeding via de zorgverzekering is per verzekeringsmaatschappij verschillend. Voor informatie over uw verzekering en over de vergoedingen kunt u contact opnemen met uw ziektekostenverzekeraar of klik hier voor een overzicht. Voor navraag over vergoeding bij de diverse zorgverzekeraars ben ik bekend onder de naam Bokhoven te Waalre. (in de systemen van CZ en VGZ vindbaar op naam en woonplaats, niet op postcode).

AGB code: 90032811
CZ zorgverleningsnummer: 032811

 
Juliana de Lannoylaan 46, 5582EC WAALRE

Contact